Sidrit Bejleri bën udhëtimin e jetës...Ai është besimtar i devotshëm dhe këtë më së shumti e tregon kjo foto.

Duket se Sidrit Bejleri ka plotësuar një nga 5 kushtet e Islamit. Ai ndodhet në Mekë për haxh. Këngëtari ka postuar në Facebook një foto nga Meka.

Sidriti e quan këtë udhëtimin e jetës dhe e cilëson të papërshkrueshëm me fjalë.

“Udhëtimi i jetës… Një ndjesi e papërshkrueshme me fjalë… Zoti ju ruajtë dhe ju begatoftë gjithmonë me Madhështinë e Tij!”, shkruan Bejleri.

Sidrit Bejleri bën udhëtimin e jetës...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here