Bukuroshja shqiptare Sidorela Toli, nje nga kandidatet më të favorizuara ne kete show, bëhet shqiptarja e parë që vlerësohet me nje cmim te tille në spektaklet e zhvilluara në Greqi.

E ardhur ne kete vend qe ne moshen 2 vjecare, Sidorela meson ne vitin e tretë të liceut, qe duket se duhet ta perserise për shkak të mungesave nga angazhimi në spektakël, por edhe për shkak të ofertave të punës që i kanë ardhur menjëherë pas përfundimit të tij.

Me një valixhe plot me ëndrra dhe një fytyrë plot hir dhe bukuri, Sidorela fitoi jo vetëm votat por edhe zemrat e jurisë së rreptë të Next Top model 2, nje show që zhvillohet ne televizionin “Antena”, kanali me i madh televiziv ne Greqi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here