Wiz Khalifa e ka bërë të njëjtin akt si Lindsay Lohan. Ylli I hip-hopit, akuzohet se ka goditur një grua derisa ka qenë në xhirime javën e kaluar për një klip të ri.

E keqja në gjithë këtë, si në aktin e Lindsayt dhe të Khalifas, është se të dy janë larguar nga skena duke u bërë sikur nuk ka ndodhur asgjë.

Edhe Lindsay Lohan kishte të njëjtin problem javën e kaluar. Ajo u largua nga skena e aksidentit pa lajmëruar askë, por më pas I dolën shumë telashe me ligjin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here