Si të bëni grim pranveror me ngjyra të hapura dhe të ëmblaTani që pranvera ka filluar edhe grimi juaj duhet të ndryshojë. Në stinën e pranverës duhet të përdorni ngjyra më të hapura dhe të ëmbla. Këtë vit në modë janë ngjyrat pastel.

Shikoni videon dhe mësoni si të bëni këtë grim të mrekullueshëm pranveror:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here