Çantat dhe këpucët janë aksesorët më të rëndësishëm të femrave. Të famshmit nuk rrinë në radhët e para të javëve të modës vetëm që t’i shikojnë. Në galerinë mëposhtme do të shikoni se si koleksionet e vjeshtës pasqyrohen në stilin e tyre.

Ndonjëherë e kopjojnë pamjen nga koka deri tek këmbët, por shpesh bëjnë edhe kombinime të veta me stil të ngjashëm. Të famshmit nuk rrinë në radhët e para të javëve të modës vetëm që t’i shikojnë.

Ata mund t’i karakterizojmë si të dashuruar të vërtetë të modës dhe javët e modës janë pjesa më inspiruese e vitit. Duhet të jeni të kujdesshëm pasi nëse vishni diçka me ngjyra të forta rrezikoni të bëni figurë të keqe. Në galerinë mëposhtme do të shikoni se si koleksionet e vjeshtës pasqyrohen në stilin e tyre, kësaj radhe në pjesën e aksesorëve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here