Si ja nis dhe si e përfundon diten Memli KrasniqiMinistri i Bujqësisë Memli Krasniqi, ka qenë mysafirë i rubrikës VideoSelfi në emisionin NIN.

Krasniqi ka treguar se dita e tij nis duke i dërguar fëmijët në çerdhe.

Më pas ai ditën e ka vazhduar në zyre, fillimisht duke pirë kafe e pastaj për të zhvilluar takimet e planifikuar dhe jo të planifikuara.Dita e Krasniqit ka mbaruar në ora 9 të mbrëmjes ku edhe e presin fëmijët babin nga një ditë e gjatë pune.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here