Si i mbeti pseudonimi Meda, Medës?Që nga fillimet e karrierës së tij, këngëtarin Mehdin Pergjegjaj e njohim më shumë si Meda

Por nga i erdhi ku pseudonim Medës dhe a e gëzon ai që nga fëmijëria, dëgjojeni përgjigjen e tij nga minuta 20.00 .

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here