Victoria Bechkam ka festuar 38-vjetorin e lindjes së bashku me të shoqin dhe të bijën.

Ajo ka publikuar në faqen e saj më të re në Facebook pjesë të dekorit si dhe “tortën” e ditëlindjes, e cila ishte një pjatë të të mbushur me fruta.

Djemtë nuk morën pjesë në drekën e organizuar ata ishin bashkuar me prindërit e tyre më vonë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here