KimKim Kardashian është një grua e vërtetë biznesi.Teksa shumë yje kanë dështuar të fitojnë qoftë edhe një qindarkë nga dalaja e videove të sekit, Kim arriti të fitojë plotë 4.5 milionë dollarë nga videoja e saj me ish-të dashurin Ray J.

Video u bë në vitin 2003 kur çifti ishte bashkë, ndërsa ajo “rrodhi” në publik katër vite më vonë.

Kim u këshillua me baronin e pornos Joe Francis.

Kaseta iu dha kompanisë Vivid Entertainment dhe Joe, të cilin Kim e takoi përmes Paris Hilton, e çoi videon në destinacionin e duhur.

Kaseta iu dha kompanisë Vivid Entertainment dhe Joe, të cilin Kim e takoi përmes Paris Hilton, e çoi videon në destinacionin e duhur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here