Në moshën 73 vjeçare ka ndërruar jetë këngëtarja e njohur për zërin e saj ikonik në zhanrin ‘blues’, Etta James.

E famshme në vitet e 50-ta, Etta James sigurisht se u kujtohet lexuesve tanë më në moshë, pasi ishte pikërisht zëri i James në këngët hite “The Ëallfloëer” dhe “At Last” ato që inspiruan dhe suksesin e artistëve si The Doors dhe Mariah Carey.

James vdiq për shkak të leukemisë në spitalin e Kalifornisë e rrethuar nga familjarët.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here