​Këngëtarja sharmante e cila jo shpesh mund të jetë pjesë e skandaleve pasi që në jetën private ka shumë kujdes, ndërsa për projektet muzikore nuk janë të shpeshta por që veçohen dhe mbahen mend e sidomos kënga ‘Ndarja’ ku i dha këngëtares një sukses të madh

Në fotografin e publikuar minuta më parë Mimoza po shkëlqen por ne pyesim se çfarë ka ndodh me pantallonat e saj, a ka të ftohtë në këto ditë me acar. Ne e kuptojmë që ajo ndjek trendët botërore por që merakosemi se mos e ‘kap’ i ftohti prandaj kujdes lule Mimoza.15

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here