shqiptari_qe_bashkepunon_me_pr2-200x300Ne mësojmë se ai po bashkëpunon me emra të njohur të muzikës së huaj, mes tjerash me producentin Anton Nue.

Do të sjellë shumë shpejt një video të tretë, e cila do të jetë sic thuhet e treta e vërtëta, shumë intersante qoftë me ide dhe me tekst. Ky është këngëtari i ri nga Gjakova, por që jeton prej vitesh në Zvicër, Gjon Karrica.

Ne mësojmë se ai po bashkëpunon me emra të njohur të muzikës së huaj, mes tjerash me producentin Anton Nue. Gjoni shquhet për një talent dhe stilt ë vecantë në muzikë, ndërsa këngën më të re me titull ‘Lugati’ e ka gati, dhe së shpejti do t’a realizojë dhe videon në Prishtinë.

Burimi: vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here