5Këta të dy duket se vazhdojnë revanshin me njëri-tjetrin nëpër rrjete sociale, shkruan “Kosovarja”.

Martesa e tyre ishte ndër më jetëshkurtrat në estradë.

Me që Noga “thumbon” atë me veshjen për Halloween e shpesh edhe me fotografi të ndryshme për t’i treguar se çfarë ka humbur dhe duke ia njollosur karakterin, kjo e dyta ka shpërndarë një thënie, duke ia bërë me dije se ai, në fakt, urren vetveten.

“Ata që urrejnë, nuk të urrejnë ty, por veten e tyre, sepse ti je reflektimi për atë se çfarë duan të bëhen” ka shpërndarë ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here