Miley Cyrus ka shpenzuar rreth 50 000 dollarë për të humbur peshë.

Ylli ka kontraktuar një mjek, një dietolog dhe një trajner personal që të paraqitet sa më mirë në “People’s Choice Awards”, që u mbajt më 11 janar.

“Miley ka shpenzuar 50 000 dollarë për të humbur 7 kilogramë për një javë. Ajo nuk është shqetësuar sa para do të shkojnë, por me rëndësi të duket e bukur dhe mirë”, tha tutje burim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here