Shpend Ahmeti pjesë i një videoklipi Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti për disa minuta i ka lënë anash punët e komunës për të qenë pjesë e një videoklipi.

Për ta kuptuar se në cilin videoklip ka marrë pjesë dhe çfarë ka bërë aty, shikoni storien e realizuar nga Express Rozë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here