Këngëtari i njohur dhe atraktiv, Shpat Kasapi, vjen sot në rubrikën tonë, ku ne i mësojmë pëlqimet dhe gjërat që ai nuk i do t’i bëjë, ose si pëlqen t’i ketë në karakterin e tij.

Është e pamundur që ai të reflektojë mërzitje, pasi ndoshta dhe mimika e tij është që të buzëqeshë, ndërsa gjatësia e tij tregon edhe se këngëtarit i ka pëlqyer të luajë basketboll, madje nëse nuk do ishte këngëtar, do të ishte një lojtar i mirë i këtij sporti të preferuar.

Por, në raste të veçanta, Shpati thotë se nuk e pëlqen kokëfortësinë e tij, ndërsa njerëzit që gënjejnë ai nuk i do dhe i injoron. Ndërsa, pëlqen të jetë gjithmonë mik me njerëzit e mirë dhe gjithmonë e thotë se e do besimin dhe fenë e tij

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here