Shpati me muskujShpat Kasapi kishte shtuar ca kile dhe kishte lëshuar barkun. Ai nuk dukej më në top formë ashtu siç ishte më parë.

Por, Shpati e mori në duar këtë çështje, dhe me ushtrime të shumta, ai ktheu format e dikurshme. Në fotot e fundit që ka postuar në Instagram, ai shfaqet me barkun e rrafshuar dhe me muskuj. Muskuloz na u bëre…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here