Albumi i Afërditës mban titullin “Just Kiss Me”, ndërsa ai i Shpatit “Medika-ment”.

Ky është albumi debutues i Afërditës, në të cilin përfshihen dhe hitet “Shumë trafik” e “Nëse je burrë”.

Të dyja albumet publikohen prej kompanisë “Eurolindi”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here