Shpat KasapiKëngëtari nga Maqedonia, Shpat Kasapi është ndër ata djem të cilët nuk mund të bëjnë dot pa xhelin e flokëve, parfumin e shtrenjtë dhe… depilimin. Kur është pyetur nëse depilohet apo jo, ai s’ka ngurruar të tregojë se po.

“Është higjienike”, – është shprehur këngëtari. Kjo gjë sipas tij, nuk e bën më pak mashkull se të tjerët.

Fundja, ka të drejtë apo jo? Shpat Kasapi është i adhuruar nga gjinia e bukur, edhe pse disa herë i paragjykuar.

Megjithatë, përkundër fjalëve, ai ka në krah një bukuroshe të jashtëzakonshme, Afërdita Dreshaj, e cila duket që e ka zbuluar më mirë se të gjithë mashkulloritetin e tij të vërtet. /BLUETOOTH/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here