Këngëtari shqiptar, Shpat Kasapi, pas një kohë relativisht të gjatë te pushimit, është rikthyer me këngën “Hajde Sille”.

Videoklipi i punuar nga produksioni muzikor “asha”, sjellë ritëm, femra dhe vetura, ndërsa është realizuar në bashkëpunim me Ton Voka.

http://www.youtube.com/watch?v=ZgQ9DBLvMtk&feature=player_embedded

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here