Lidhja e tyre akoma është e fortë. Deri më tani nuk kanë pasur kriza dhe zënka duke pasur parasysh që Afërdita e mirëkupton të fejuarin në profesionin që ka.

Momentalisht Shpati e viziton shpesh në Prishtinë, për shkak se Afërdita, pasi fitoi kurorën e “Miss Universe”, jeton aty në një banesë luksoze, në një afat prej një viti, të cilën ia kanë dhënë organizatorët e eventit.

Në anën tjetër, Shpati i ndodhur në një emisionin televiziv “Diagnoza”, ka rrëfyer shumë gjëra rreth lidhjes së tyre. Për fillimin e lidhjes së tyre, këngëtari shprehet: “Jemi takuar në Ulqin, aty u njohëm dhe biseduam por nuk ishte e lehtë të fitoja zemrën e saj”.

Sa u përket të rejave të tjera në muzikë, Shpati pritet që së shpejti të realizojë një klip për këngën në duet, që e ka realizuar me këngëtarin e ri Ton Voka, si dhe shumë projekte të tjera muzikore, përfshirë edhe koncertet e mbrëmjet e ndryshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here