Ka provuar shumë profesione, dhe ia merr mendja se ka dalë e suksseshme në të gjithë. Shota Baraliu ka thënë se Zoti ia ka dhënë pamjen fizike dhe fatin për të depërtuar në botën e showbizit.

“Duke pas parasysh që si në aktrim ashtu edhe në muzikë shpejt jam fut në treg, dhe për këtë falendëroj Zotin që kam këte fat, e sigurisht kësaj mund t’i themi një histori suksesi…shpresoj të vazhdoj kështu.”, ka thënë Shota për Vipat.

Asaj më së shumti deri më tash i ka pëlqyer roli i Mikit në Familjen Moderne, vajzës së bukur, budallackë dhe të pashkolluar, por Shota thotë se ky karakter nuk ka asgjë të përbashkët me të në jetën reale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here