Shokët më të mirë të Gaxhes janë qentëAdrian Gaxha edhe më tej thotë se është “single”. Këngëtari dhe producenti i njohur, shoqërinë më të mirë e ka me qentë.

Ai i mban ata në shtëpi, në studio, i merr me vete kur del, etj.

Ndryshe, së fundi është folir se Adrian Gaxha i ka mbjellur flokët. Kjo është e vërtet.Siç marrim vesh, këngëtari vetëm pas disa muajsh do të jetë me flokë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here