shkurte-gashiU përfol shumë takimi i tyre lidhur me projektet që bëjnë në fushën artistike, shkruan revista Kosovarja.

Sipas shkrimeve dhe fotografive, raporti i tyre kolegial është jashtëzakonisht i fortë. Këtë gjë e tregon edhe postimi i fundit i Shkurtes lidhur me mbështetjen që ia dha Flori, duke i thënë se “sot është e vështirë të kesh miq, artistë” .

Për këtë, ajo ndjehet shumë krenare dhe me fat që ka një mik si Florin duke e shprehur edhe përmes fotografisë në llogarinë e saj, me një dedikim special që thotë “siç e ke emrin, ashtu ke edhe shpirtin Flori” .

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here