Shkurte Fejza i ka disa fjalë për Joe Biden Këngëtarja Shkurte Fejza ndër vite ka kënduar këngë patriotike kushtuar vuajtjes së vendit, e ka përjetuar vetë lufëtn dhe e di mirë çmimin e lirisë, shkruan “Kosovarja”.

Edhe Shkurta si secili kosovar tjetër është pro Amerikes dhe falenderuese për mbështetjen që SHBA-të i kanë dhënë vendit tonë.

Me rastin e vizitës së zëvends Presidentit të Amerikës në vendin tonë, këngëtarja e mirënjohur e ka lënë këtë postim në “Facebook”-un e saj:

Shkurte Fejza i ka disa fjalë për Joe Biden

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here