Këngëtarja shqiptare, Shkëndije Mujaj, ka deklaruar se ndihet shumë superiore dhe se nuk ka asnjë konkurrente.

Këtë mesazh ajo e ka shoqëruar me një foto gjysmë nudo. Ajo ka bërë edhe një pyetje shumë interesante për adhuruesit e saj.

Këngëtarja e cila jeton në Zvicër, Shkëndije Mujaj nuk ndihet e konkurruar nga ndonjë vajzë shqiptare. Ajo ka shkruar në profilin e saj në rrjetin social “Facebook” kështu: “Askënd nuk e shohë si konkurrente!!!”.

Në një komunikimin tjetër me fansat e saj, Mujaj ka bërë edhe një pyetje pikantë retorike mund të teme pasi edhe përgjigjen e ka dhënë po vetë. “Pyetja e parë e një mashkulli shqiptar tipik: Sa frajera (të dashur) i ke pas? hehehe përgjigja e një femre shqiptare tipike: ti je i dyti; hahhaha ehy (Pse)?????”, – ka shkruar Mujaj.

Nuk e dimë se kujt i është përgjigjur, ajo por duket se më shumë ka qenë një tallje se sa një përgjigje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here