Këngëtarja dhe artistja e njohurë në estraden tonë si tejet hot,vazhdon të jetë mjaft aktive në rrjetet sociale me foto mjaft provokative duke zgjuar gjithnjë e me shumë interesimin e publikut të gjërë për të.Konkurentja e Kallashit vazhdon të publikoj foto në Facebook dhe Instagram.
E përfolur mjaft për lidhjet e saja ajo vazhdon të jetë “SINGLE” gjithnjë sipas saj.Ajo vazdhon të refuzoj që ka bërë ndërhyrje në trupin e saj,po sa është e vertet gjykone ju!5 6 7 8 9 11 22 33 44 55 66

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here