4Këngëtarja e njohur shqiptare Shkëndije Mujaj ka zgjedhur të flasë pa ‘’dorëza’’ në një intervistë për “Gazeta Blic”, kështu duke treguar gjera interesante rreth jetës së saj private.

Se a i ka të pasmet me sigurim të madh?  A ka operacione plastike dhe sa herë në ditë preferon të bëjë seks, këtë mund ta mësoni përmes kësaj interviste.

Mujaj, po ashtu na tregoi ekskluzivisht se kur do ta nënshkruajë kontratën me një kompani e cila është përfolur edhe më herët në media.

Pyetje: Kush është Shkëndije Mujaj?

Shkëndija: Shkëndije Mujaj është një personalitet jo i zakonshëm, qoftë aspektin e artit po ashtu edhe në jetën private, si dhe në dukjen fizike

Pyetje: A ke operacione plastike?

Shkëndija: Jo akoma nuk kam bërë operacione plastike se ka plotë mënyra tjera për t’u rifreskuar bukurinë, sepse nëse nuk je nga natyra e bukur në shumicën e rasteve operacionet plastike të shëmtojnë

Pyetje:A është Shkëndija e dashuruar?

Shkëndija: E dashuruar jam

Pyetje: Kur do të pozojë Shkëndija nudo?

Shkëndija: Nuk i planifikoj gjërat çdo gjë tek unë rrjedh spontanisht

Pyetje: Nënë e sa fëmije do dëshiroje të ishe?

Shkëndija: Nënë e 5 fëmijëve, mundësisht binjakë

Pyetje: Në këto momente çfarë po i mungon Shkëndijës

Shkëndija: Falënderimi i takon Zotit dhe ndihem e plotësuar dhe  nuk me mungon askush

Pyetje: A e ki prapanicën e siguruar si Kim Kardashian?

Shkëndija: Po e kom një farë sigurimi privat meqë edhe ja vlen ….

Pyetje: Kush të bëri të famshme?

Shkëndija: Me datën 30 Nëntor do të publikohet një  sigël në gjuhën angleze, por brenda fjalës ka edhe fjalë shqip dhe do të publikohet në Worldwide. Dhe për këtë këngë e kam bërë një kontratë e cila do të  promovohet kënga e cila ka pesë versione të ndryshme rimix me origjinalin dhe brenda do të jetë emri artistik dhe Shkëndija siç po e sheh atë foton do të jetë cover i këngës.

Pyetje: Kur ke bërë për herë të parë marrëdhënie seksuale

Shkëndija: xxxxxxx

Pyetje: Sa herë në ditë bënë seks Shkëndija?

Shkëndija: xxxxxx

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here