Shkenda Dubova: Jam biseksuale Shkenda Dubova dhe Albatros Rexhaj janë dy mysafirët e Shpëtim Deskut n’Kosovë Show.

Shkenda Dubova deklaroi se është biseksuale, në pytjen e parashtruar nga Shpetim Desku në lidhje me orientimin e saj seksual.

Ajo pohoi se bën seks me të dy gjinitë… Shkenda Dubova thotë se ka pranuar si dhuratë veturë në vlerë 45 mijë euro, ndërsa me shaka i thotë Shpetim Deskut, se edhe ai nëse vendos silikon, lehtë mund ta fitojë një BMW X6. I ftuari tjetër Albatros Rexhaj, foli për dashurinë dhe veprat të cilat i shkruan ai për dashuri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here