Shkëlqen Michelle ObamaMichelle Obama ka lënë gojëhapur të gjithë në darkën e organizuar për ardhjen e zyrtarëve të Kinës.

Fustanin në formë të sirenës i ka vizatuar për mrekulli trupin zonjës së parë të SHBA-ve, ndërsa edhe flokët dhe pamja e fytyrës e kuruar deri në detaj ka bërë që ajo të shkëlqejë.

Përveç të pranishmëve, edhe vetë presidenti Barack Obama ka bërë reagime duke shikuar bashkëshorten e tij dhe ka mbetur i mahnitur sigurisht.

Shkëlqen Michelle Obama

Vera Wang ka krijuar një fustan për zonjën e parë Michelle Obama, në të cilën ka shkëlqyer.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here