Ja si flirtonë Genta me Gencin Etnon dhe Genta Ismajli sollën një këngë shumë të klikuar pak para fillimit të verës

Bëhet fjalë për këngën e tyre Shake it.

Veç kësaj kënge ata gjatë intervistës për ExpressRozë folën edhe për mënyrën se si flirtojnë ata nëpër klube.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here