Shikoni si është gjendja aktuale e VarrositAi që e pësoi më së shumti në përleshjen mes Noizyt dhe Cozmanit ishte Denis Hajri që ndryshe njihet si Varrosi.

Aktualisht reperi ndodhet në QKUK në repartin e kirurgjisë abdominale.

Telegrafi ka mësuar se gjendja e tij është e qet dhe se të mërkurën pritet të kryhet operimi. Reperi ka marrë dy plagë afër belit në anën e majtë.

Vlen të theksohet se Varrosi është duke u ruajtur vazhdimisht nga Policia e Kosovës.

Shikoni si është gjendja aktuale e Varrosit

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here