Shikoni se kë po e kopjon Leonora Jakupi As edhe kjo këngëtare nuk i shpëton dot “tundimit” për të kopjuar.

Por në anën tjetër themi është Kim-i e vetmja femër që frymëzon sidomos këngëtaret tona dhe nuk janë aq të afta për të krijuar një stil orgjinal të tyre, pavarësisht që tendencat e modes ndyshojnë çdo ditë.

Ndalemi këtu te Leonora, ku në këtë foto me dy gërsheta ka kopjuar plotësisht Kim Kardashian-in./Kosovarja/

Shikoni se kë po e kopjon Leonora Jakupi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here