Shikoni ku punon bashkëshortja e Dr.FloritMë shumë se një vit pas humbjes së Dr. Florit, e veja e tij, Blerina Lecini duket se ka nisur një punë të re. Ajo punon si grimiere pranë Televizionit Publik Shqiptar, fakt që e dëshmon dhe kjo foto e shkrepur në një moment pune.

Nëna e dy fëmijëve, Kaltrinës dhe Danielit, tashmë po i rrit e vetme dy fëmijët e saj pas fatkeqësisë familjare.

Më parë nuk dihej asgjë për profesionin e Blerinës, edhe për faktin se ajo ka qëndruar larg vëmendjes mediatike.

Shikoni ku punon bashkëshortja e Dr.Florit

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here