Edhe Adea Pula ka qenë e pranishme në stadium në natën e mbrëmshme.

Në fitoren e Kosovës ndaj Maltës, Adea njësoj si Leonora Jakupi, ka zgjedhur të shfaqet në duksin e zi që ka të shkruar emrin ‘Dardanët.

Në një fotografi të realizuar nga fotografi Arian Mavriqi, Adea shihet në mesin e shumë shikuesve tjerë, e thjeshtë dhe aspak e rregulluar siç jemi mësuar ta shohim zakonisht në fotografitë që publikon.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here