PETA për këtë muaj ka gjetur bukuroshen e cila është zhveshur për kampanjën tashmë disa vjeçare për mbrojten e kafshëve.

Bëhet fjalë për Sheridyn Fisher e cila dikur ka qenë në ballinat e magazinës Amerikane Playboy.

Sherydan ka pozuar nudo dhe të vetmen gjë që e ka patur në trup janë gjethet e sallatës së gjelbër , dhe me këtë rast ajo ka apeluar që të gjithë të bëhemi vegjetarian.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here