Sheridan SmithAktorja Sheridan Smith ka zbuluar se asnjëherë nuk ka marrë ftesë për të dalë në një takim. Biondja pohon se është e vetme por insiston se nuk është duke kërkuar për momentin një partner pavarësisht se ka shumë miq që do të ishin të gatshëm tia ofronin këtë mundësi. “Ka shumë që mendojnë se unë jam në ndonjë raport por në fakt unë jam e vetme dhe nuk më ëshë kërkuar ndonjëherë nga ndonjë mashkull që të dal në takim”, u shpreh ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here