Shemi dhe Tina sjellin bashkëpunim “Shqip këndojna”Këngëtari Shemi i grupit “Ilirët” ka publikuar këngën e tij të re në bashkëpunim me Tinën. Kënga titullohet “Shqip këndojna”.

Muzika dhe teksti i kësaj kënge janë punuar nga Hekuran Krasniqi.

Shemi njihet si këngëtar që ka sjellur bashkëpunime të ndryshme me shumë këngëtar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here