BBCShefat e rrjetit BBC ja kanë bërë të qartë Carol Vorderman se nuk mund të jetë një yll i televizionit për shkak se gjoksi i saj nuk është i madh sa duhet.

52-vjecares i është dhënë kjo përgjigje në momentin kur u kishte shkruajtur shefave për tu konsideruar për prezantime të mëtëjëshme.

Duke ju referuar shefit të saj, Carol tha se “ai mund të ketë qënë i pirë. Ishte i ulur në karrigen e këmbët e tij sipër tavolinës dhe tha: gjokësi yt nuk është më i madh sa duhet”. Në fakt Carol më së shumti është bërë e famëshme për vithet e saj se sa për gjoksin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here