Aktorja e mrekullueshme Sharliz Theron tregoi se si e mirëmban linjën e saj trupore.

Përveç gjeneve të mira ajo punon dhe ushtron shumë, duke vizituar orë për joga. Aktorja është fotografuar gjatë daljes pas ushtrimeve, në pjesën perëndimore të Hollywood.

Këmbë të zbathur dhe pa make up, aktorja Sharliz duke mrekullueshëm si në premierat e filmave dhe festivalet filmike ku në qilim e kuq është më e bukura.

Për radhë të fundit kemi pasur ta shohim në festivalin filmik në Pallm Spring ku shkëlqente në fustan të gjelbër me take të larta.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here