Ylli i Playboy-t dhe motra binjake e Kristina Shannon, Karissa shumë shpejt do të mbetët vetëm për shkak se i dashuri i saj do të shkoj në burg.

Themi “vetëm” për shkak se nuk llogarisim motrën e saj sexy Kristinën më të cilën është gjithmonë bashkë.

Motrat Shannon shoqërohen gjithmonë bashkë. Ata së bashku u paraqitën në show-n “Girls Next Door”, poashtu edhe në ballinën e Playboy-it, mirëpo disa gjëra patjetër të bëhën vetëm.

Për tu mësuar me vetminë Karissa ka zgjedhur të bëj ushtrime gjysëm nudo e vetme në plazh. YllPress.com ju sjell foto nga ushtrimet nudo të Karissës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here