Shakira ka testuar aftësitë e saj kreative duke shkruajtur një libër të titulluar “Zbuluesja Dora”, i cili është ekskluzivisht për fëmijë dhe dedikohet në formë bamirësie.

Krijuesja e hitit “Hips Don’t Lie” e ka shkruar tregimin si pjesë e filmit të famshëm vizatimor të prodhuar nga Nickelodeon, ndërsa qëllimi i tij është bamirës.

“Dora është inspirim për të gjithë fëmijët në botë. Ishte një nder të punojmë me Nickelodeon në shkrimin e këtij tregimi pasi edukimi është një kauzë shumë pranë zemrës time”, ka thënë Shakira.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here