Pasi nuk arriti të sjellë në Shqipëri një emër të famshëm të muzikës botërore rreth dy vjet më parë, Qeveria shqiptare dëshiron ta bëjë këtë gjë gjatë këtij viti.

Qeveria e Shqpërisë raportohe se ka nisur negociatat për ta sjellë në Shqipëri këngëtaren e njohur Shakira, në kuadër të festës së 100 vjetorit të Pavarësisë. Madje po tentohet që Shakira të këndojë në Tiranë një këngë dedikuar kësaj feste.

E gjithë kjo do t’i kushtonte Komitetit Ndërministror, që merret me festimet që po planifikohen, deri në shtatë milionë dollarë. Gjithsesi ardhja mbetet ende në kuadrin e negociatave dhe një njoftim zyrtar nuk dihet kur do të dalë. Qeveria po tenton të jetë sa më shumë diskrete në planet për kremtimin e Pavarësisë, kurse premtohen shumë surpriza festive, shkruan NOA.

Mësohet gjithashtu se Shakira nuk është e vetmja në “pjatën” e diskutimeve në këtë Komitet. Rihanna, Lady Gaga, Beonce, Adele, janë emrat e tjerë që po diskutohen në Komitetin Ndërministror.

Por duket se preferencë e Komitetit dhe në veçanti Kryeministrit, është Shakira. Një ardhje e saj për të ndezur pishtarin e 100 viteve Pavarësi dhe ndoshta një këngë dedikuar Shqipërisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here