Mbrojtësi i Barcelonas, Gerard Pique thotë se e dashura e tij, këngëtarja Shakira e këshillon dhe e ndihmon se si të veshet.

Pique, megjithatë këmbëngul se nuk e ka ndërmend të merret me modelim, ngase ai është i përkushtuar jetës së futbollit dhe Shakirës.

“Të gjithë meshkujt udhëhiqen nga partnereret e tyre. Gratë gjithmonë kanë pasur shije për veshje më shumë se burrat, ose të paktën e kanë kuptuar më shumë këtë botë,” tha ai për “FHM” duke shtuar “Një mendim i mirë nga partneri juaj është gjithmonë i mirëpritur.”

Për modelimin e tij, ish-mbrojtësi i Manchester United, tha “Kjo është thjesht një hobi. Mua më pëlqen moda dhe ndjehen mirë në këtë fushë, por futbolli është në radhë të parë.”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here