Shakira do të përformojë në Kosovë?Këngëtarja kolumbiane me famë botërore, Shakira do të mbajë koncert në Kosovë gjatë muajve të verës, citohet të këtë thënë për një medie shqiptari, producenti i kompanisë “Power Concert Company”, Rudolf Keller.

Megjithatë, ende nuk ka ndonjë informim zyrtar në faqen e Shakirës për ndonjë koncert të mundshëm në Kosovë.

“Shakira do të vijë në Kosovë dhe do ta bëjmë si njëlloj festivali, ku do të ketë edhe hapësirë për kamping”, ka thënë ai për një media kosovare.

Sipas tij, koncerti do të jetë humanitar, ndërkaq paratë e tubuara do të shkojnë për fëmijët e traumatizuar nga lufta.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here