Këngëtarija e njohur Shakira thotë se bëjë shoping vetëm për të harxhuar dhe për të ndihmuar ekonominë botërore të mbijetojë.

Këngëtarja e hitit “She Wolf” thotë se ajo nuk e kishte pasur shprehi të harxhojë për shkak të bindjes së saj fetare, por tash ka kuptuar se harxhimi është gjë e mirë.

Vërtet më pëlqen të shijoj gjërat normale që një vajzë e moshës sime i shijon: të shëtitëm në park, të shoh filma të këqij.

Jam ndjerë keq, pasi jam një katolike mbi të gjitha, por sot me mënyrën se si e shoh atë, shopingu e mban botën në lëvizje. Një botë ku njerëzit nuk konsumojnë? Ekonomia bëhet edhe më e keqe”, ka thënë Shakira.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here