Kjo është ajo që mund të ju ndodhë nëse shkoni të bëni blerje të të brendshmeve me Kylie Minogue.

Shakira ka nxjerrë në pah një palë të brendshme ngjyrë ari ndërsa ka promovuar turin e ri të DVD-së së saj të re.

Duke qenë se edhe i dashuri i saj Gerard Pique është një futbollist që admiron kupat e arta dhe titujt kampion atëherë kjo ndjesi ari do të ja shtojë interesimin për Shakiran.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here