Sergey dhe Irina janë dy anëtarë të klubit “Winters Swimmers”, notarët e dimrit.
Dhe për të treguar se sa të dhënë dhe sa për zemër e kanë këtë klub ata kanë vendosur të martohen në dimër në – 30 gradë dhe të bëjmë një zhytje sipas zakonit të klubit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here