Miss Kosova Universe, Afërdita Dresha është pëlqyer më së shumti nga serbët, në një anketë që është bërë në gazetën beogradase, Blic.

Në këtë anketë, janë futur të gjitha bukuroshet e vendeve të ish-Jugosllavisë, më përjashtim të Bosnje Hercegovinës dhe Maqedonisë.

Kosova nga gazeta është futur si vend i veçantë dhe çudit fakti që redaktorët e gazetës nuk ja kanë shtuar Kosovës prapashtesën Metohi.

Dreshaj është pëlqyer më së shumti nga serbët, më shumë se Miss Serbia, Miss Kroacia, Miss Mali i Zi dhe Miss Sllovenia, duke marrë 42.3 për qind të votave të serbëve.

Lista e anketës së e bërë nga gazeta Blic:

Anja Saranovic – Miss Serbia – 29 %
Natalija Prica – Miss Kroacia – 5.3%
Nikolina Loncar – Miss Mali i Zi – 21.9%
Aferdita Dreshaj – Miss Kosova – 42.3%
Ema Jagodic – Miss Sllovenia 1.3%

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here