7Teksa qëndron para pasqyrës, Selena i hedh një vështrim kritik të gjithë pamjes së saj të jashtme. Këpucë të bukura? Po, fustan i mrekullueshem? Po. Varësja e duhur? Po. Por teksa vështron më lart në trupin e saj, ajo ndalon dhe reflekton. Ajo shikon më me kujdes reflektimin e saj, kthehet sa nga njëra anë në tjetrën dhe si përfundim, si shumicen e herëve, vendos sesot do t’i mbaj flokët lëshuar. “Nuk më pelqen të ekspozoj veshët e mi. Për këtë arsye i mbaj flokët të lëshuara shumicen e kohës.”

Selena është e vetdijshme për përmasat e veshëve të saj. Ajo mendon se ato kanë formë të çudishme. Në mënyrë që të fshehë para botës sigurinë e saj, Selena përdor flokët për t’i mbuluar veshët.

Mendoj se cdokush ka dicka që e bën të ndihet jo perfekt. Cdokush shikon veten në pasqyrë dhe mendon se si mund të kishte qenë më mirë.” Megjithatë, duket se më në fund, Selena ka filluar të mësohet e t’a pranojë këtë të metë të trupit të saj dhe kjo i ka dhënë shumë vetëbesim. “Në fakt kam filluar t’i kaloj flokët prapa veshëve.”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here